RING OSS - 08-124 202 53

Betonghåltagning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 53

Om oss

Vi hjälper dig med håltagning i Stockholm! Vi kan bl.a. borra hål i olika sorters material, här i plåt t.ex.

Välkommen till J.L Betonghåltagning – er expert på betonghåltagning i Stockholm! Vi grundades nämligen för redan över 30 år sedan och är således ett väletablerat företag i håltagningsbranschen. Stefan Axelsson tog över som ägare 2008 och driver idag företaget vidare efter att ha varit anställd inom företaget från 1990.

Behöver ni hjälp med betonghåltagning i Stockholm? Kontakta oss, vi hjälper i huvudsak företag inom bygg- och fastighetsbranschen men även bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi har fyra anställda och utför betonghåltagning i Stockholm, Uppsala, Västerås och Södertälje. 

Betonghåltagning i Stockholm

Vårt företag erbjuder en mängd av håltagningstjänster och utför håltagning i de flesta material. Av oss får ni även hjälp med sågning och borrning av väggar, golv, dörrar samt genomföringar i tegel, plåt, trä och betong. Med över 30 års erfarenhet har vi dessutom hunnit utveckla ett stort kontaktnät av samarbetspartners inom betonghåltagning i Stockholm. På så sätt kan vi erbjuda er som kund både enskilda tjänster som skräddarsydda helhetslösningar. Med exakt allt vad det innebär! 

Några av våra andra tjänster

Vi gör allt inom håltagning, borrning och sågning och är självklart utrustade med erfarna betonghåltagare och moderna maskiner med den bästa tekniken. Dessutom ser vi förstås till att arbeta så kostnadseffektivt som möjligt, för att kunna erbjuda er som kund konkurrenskraftiga priser.

Det här utför vi också:

  • Betongborrning
  • Borrning i tak 
  • Bilningsarbeten 
  • Golvsågning
  • Väggsågning
  • Spårsågning

Hos oss kommer kunden alltid främst! Därför är vi lyhörda inför era tankar, idéer och önskemål längs vägen. Vi tror dessutom på ödmjukhet och strävar ständigt efter att bli bättre. Allt för att kunna leverera er bästa möjliga resultat i allt vi gör. Kontakta oss idag!

Säkert och tryggt håltagningsföretag

För oss är det av största vikt att säkerställa en trygg arbetplats både för våra anställda och kunder. Vårt företag är medlemmar i HiB, Håltagningsentreprenörerna, Stockholms Byggmästarförening samt Sveriges Byggindustrier.

Vi anslutna till kollektivavtal, har erforderliga försäkringar, ID06 samt är godkända för F-Skatt.

Vårt företag utför betonghåltagning i Stockholm under största säkerhetstänk och har berörda certifikat och medlemskap.

Glöm inte att ni som privatpersoner dessutom kan nyttja rot-avdraget när ni anlitar oss för betonghåltagning i Stockholm. Välkommen!