RING OSS - 08-124 202 53

Betonghåltagning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 53

Betonghåltagning

Vi utför både mer och mindre omfattande arbeten inom betonghåltagning, oavsett ändamål. Självklart använder vi oss av moderna maskiner för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Vi kan allt om betonghåltagning i Stockholm! Hur kan vi hjälpa just er? Kontakta oss så berättar vi mer!

Betonghåltagning i Stockholm

Tack vare våra många år i branschen besitter vi både lång och gedigen erfarenhet samt kunskap och kompetens inom betonghåltagning Stockholm. Men inte bara det! Som om det inte vore nog har vi även hunnit utveckla ett brett kontaktnät av samarbetspartners – vilket gör att vi kan tillhandahålla er som kund skräddarsydda helhetslösningar på förfrågan, vid behov. Oavsett vilka de är! Med andra ord kan ni få en komplett betonghåltagning där ni kan genomföra sömborrningar även för grövre  betongkonstruktioner, om så önskas. 

Behöver ni hjälp med betonghåltagning i Stockholm? Hör av er till oss! Vi hjälper er med all typ av betonghåltagning. 

Våra tjänster inom betonghåltagning

Betonghåltagning innebär, precis som det låter, att man gör hål i betongen – detta med hjälp av t.ex. en diamantborr eller kärnborr. Metoden kan användas för bl.a. VVS- och elinstallationer, som vid kapning av pelare och balkar. Med hjälp av betonghåltagning får ni därmed en exakt placering och dimensionering av hålen – något som också minskar behovet av efterlagning.

Önskar du ett hål i väggen, golvet eller genom taket? Vi hjälper dig! Vi utför nämligen all slags betonghåltagning i Stockholm, så även i alla tänkbara objekt. Med erfarenhet av väl utförda uppdrag åt både bostadsrättsföreningar och privatpersoner som företag inom bygg- och fastighetsbranschen kan du känna dig trygg med att anlita oss. Välkommen!

3 exempel på tjänster vi utför:

Vi gör allt inom betonghåltagning, borrning och sågning! Därmed är vi både utrustade med såväl erfarna betonghåltagare som moderna maskiner med den bästa tekniken.

1. Betonghåltagning

Vi gör hål i betong med hjälp av en diamantborr! Fördelarna med att använda sig av diamantverktyg vid betonghåltagning (och göra hål i betongen efter gjutning med användning av dessa) är nämligen många. Framför allt gör det jobbet effektivare och renare vilket i sin tur ger ett mer exakt resultat och en mer ekonomisk lösning. 

2. Betongborrning

Vi borrar även med kärnborr i betong för genomföringar av bl.a. ventilationsrör, vattenrör och elledningar. Denna metod är väl lämpad för runda, precisa hål. Självklart kan vi borra hål i både väggar, golv och tak (underifrån). 

2. Golv- och väggsågning i betong

Vad gäller golv sågar vi exempelvis i betongplattor, en metod som kan användas för exempelvis eldragningar, kablar och vattenrör. Vi kan även hjälpa er att såga i väggar av betong! Vill du ha nya dörr- och fönsteröppningar eller önskar du bredda redan befintliga? Vi hjälper er! Väggsågning kan användas där precision krävs, så även om utrymmet är begränsat.  

Betonghåltagning med kunden i fokus

Med förståelse för att inget projekt är det andra likt, är vi flexibla och kan anpassa oss helt efter era behov! Med andra ord erbjuder vi såväl enskilda tjänster som skräddarsydda lösningar inom betonghåltagning i Stockholm. Vi strävar nämligen ständigt efter att bli (ännu) lite bättre i allt vi gör. Detta eftersom vi tror på ödmjukhet och lyhördhet.

Er önskan är vår lag! Därför sätter vi alltid kunden främst och är mottagna för era tankar, idéer och önskemål. Allt för att kunna tillgodose era behov och överträffa era förväntnignar. Kontakta oss idag!

Behöver du hjälp med betonghåltagning i Stockholm? Låt oss komma till undsättning! Vi kan håltagning. Välkommen!

Vad kan vi göra för er? Kontakta oss för betonghåltagning i Stockholm!