RING OSS - 08-124 202 53

Betonghåltagning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 53

Håltagning

Som ett väletablerat företag inom betonghåltagning i Stockholm är vi självklart utrustade med erfarna betonghåltagare och moderna maskiner med den bästa tekniken.

Vårt företag erbjuder alla typer av håltagning, förutom betonghåltagning i Stockholm. Vi jobbar även i andra material som granit, tegel och trä. Kontakta oss för håltagning i Stockholm!

Håltagning i Stockholm

Som ett väletablerat företag i håltagningsbranschen erbjuder vi flertalet olika tjänster inom håltagning i Stockholm. Med det sagt utför vi all slags håltagning i olika material såsom betong, tegel, trä och granit. Vi utför även håltagning i diverse objekt som väggar, golv och tak.

Självfallet kan vi hjälpa er med skräddarsydda lösningar vid behov – vad gäller allt inom håltagning i Stockholm. Vi förstår nämligen att inget uppdrag är det andra likt, då alla projekt varierar i både storlek, omfång och utförande. Därför är vi flexibla och kan anpassa oss helt efter era önskemål! Allt för att kunna leverera er effektivtet, kvalitet och kundnöjdhet!

Vi hjälper er med håltagning i Stockholm.

Våra håltagningstjänster – för alla behov

Vi gör allt man kan tänka sig inom håltagning, borrning och sågning! Dessutom ser vi självklart till att arbeta så kostnadseffektivt som möjligt för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser.

5 av våra tjänster inom håltagning i Stockholm:

1. Betonghåltagning.

2. Håltagning i andra material såsom granit, tegel, trä & plåt.

3. Betongborrning och borrning i tak (underifrån).

4. Sågning av väggar & golv samt spårsågning.

5. Olika typer av bilningsarbeten.

Helhetslösningar inom håltagning 

Med över 30 års erfarenhet i bagaget har vi, förutom bred kunskap och kompetens, hunnit utveckla ett gediget kontaktnät av samarbetspartners inom håltagning i Stockholm. Därför kan vi erbjuda er som kund skräddarsydda helhetslösningar med allt vad det innebär. Vi utför dessutom håltagning i alla dess former och åtar oss både större som mindre håltagningar.

Vi har utfört uppdrag åt både företag inom bygg- och fastighetsbranschen såväl som bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Därför kan du känna dig trygg med att anlita oss.

Vi gör allt man kan tänka sig inom betonghåltagning i Stockholm – däribland sågning av golv, som här!

Hur kan vi hjälpa just er med håltagning i Stockholm? Kontakta oss idag!